Toon filters
Sluit filters

"Seerose"

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Süssauer Strand/Ostsee

  • Happy Home
Al vanaf:
€815,-
Bekijk Aanbod

Informatie "Seerose"

Vanuit de twee verdiepingen van dit perfecte paradijs kijkt u direct uit over het Süssauer strand waar de hele familie zich comfortabel kan voelen. De Baltische Zee ligt op slechts een steenworp afstand. In elk seizoen is een vakantie in dit huis bijzonder ontspannen. Iin de zomer kan worden genoten op het grote, gedeeltelijk overdekt terras u heeft hier heerlijke uren in de zon. Ook op het balkon zal u altijd een mooie plaats in de frisse zeelucht vinden. In de koelere maanden kunt u in de sauna na een lange wandeling op het strand ontspannen en maakt u het u zelf in de open woonkamer voor de knetterende open haard gezellig.

De keuken is goed uitgerust om te kunnen voldoen aan de eisen van echte kookliefhebbers. De keuken bestaat uit toegankelijk lades en mooie kasten. Er is een moderne inductie kookplaat en een lead-out afzuigkap. voor een kook-avond met uw dierbaren staat niets in de weg.

Het strand Süssauer is een lang natuurlijk strand, waarop honden los gelaten mogen worden. Het is de 'mooi-weer corner "Ostholstein buurt van het eiland Fehmarn. Voor kinderen is er genoeg ruimte om stoom af te blazen in de grote speeltuin welke beschikbaar is voor de gasten direct achter de dijk.

Voor vissers biedt het strand Süssauer een unieke zeeforel route. Voor sportvissers zijn handige gereedschappen beschikbaar.

Om nogmaals te benoemen, de omgeving biedt veel belovende bestemmingen: de Baltische badplaats Großenbrode, het Schleswig-Holstein Lake District, de Hansa Park Sierksdorf en het eiland Fehmarn, inclusief haai en het maritieme centrum, een ezel park en de 'Noah's Ark'. Ook Denemarken is slechts een korte afstand.

Goed onderhouden fietspaden openen het prachtige landschap van Sleeswijk-Holstein. Fietsen kunnen ter plaatse worden gehuurd.

Ideale omstandigheden voor een gevarieerde strandvakantie!


Vanaf 2016: Gratis Wifi in huis! (max. 2 GB per week per boeking, max. 3 stuks per woning)

Andere huizen in dit Ferienhausdorf: DSH700 - DSH796.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design